Chuťově velmi zajímavý experiment a často se používají v asijské kuchyni. Klíčení ve skleněné nádobě, nakličovacím pytlíku, patrovém klíčidle. Možno konzumovat po 3-5 dnech.
Klíčky hořčice Vilmorin Classic jsou lehce pikantním zdrojem mnoha prospěšných látek a dokáží zajímavě dochutit jarní salátek nebo chleba s paštikou. Výsev celoročně.
Klíčky brokolice Vilmorin Classic mají silné protirakovinné účinky. Obsah účinné látky je v klíčcích 20-30 krát vyšší než v dospělých roslinách. Výsev celoročně
Klíčky póru Vilmorin Classic jsou opravdovou záchranou pro osoby, které mají problémy s cholesterolem, protože snižují hladinu špatného cholesterolu a má bakteriocidní účinky....
Ano, je to otravné, nikdo to nemá rád, ale musíme se zeptat. A budeme moc rádi, když nám je povolíte. Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací